Termeni și Condiții

  Site-ul www.vilaanto.ro este un site comercial, proprietate a SC ARZOIU N. ANDREEA DANIELA PFA, care permite efectuarea de rezervări de camere la pensiunea proprietate a ARZOIU N. ANDREEA DANIELA PFA.

  Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii turistice de pe site-ul www.vilaanto.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe:

 

Sosire și plecare:
– cazarea se face începând cu ora 14.00.

– eliberarea camerelor se face până în ora 11:00.

 

Cazare:
Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fișei de rezervare pe baza actului de identitate.

 

Rezervare:
Pentru rezervare completați formularul de rezervare de pe site sau contactați serviciul rezervări prin telefon: 0770 753 858 sau prin e-mail: office@vilaanto.ro

 

Anularea rezervării: Orice anulare de rezervare se va face contactând serviciul rezervări.

Nu se vor aplica penalizări dacă anularea rezervării se va face cu cel puțin 14 zile înainte. Penalizarea reprezintă contravaloarea avansului.

 

Tarife:
  Acestea diferă în funcție de tipul de cameră ales și de numărul de persoane.

  •   Modalități de plată:
    Online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Mastercard).

  Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  • Plata în numerar (RON).
  • Ordin de plata: RON RO05 RNCB 0857 1729 3211 0001

Siguranța:
Pensiunea și spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incita pensiunii, sălilor de conferință, restaurantelor și barului.

 

Spațiul de parcare și autoturismele:
Pensiunea Vila Anto Bran beneficiază de parcare și asigură paza autoturismelor (sugerăm evitarea lăsării de obiecte la vedere).

 

Animalele:
Regula generală este că nu este permisă cazarea în pensiune a persoanelor însoțite de animale și păsări.

 

Vizitatori:
Este strict interzis accesul persoanelor străine.

 

Confidențialitate:Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră.

 

Protecția Mediului:
Reprezintă o preocupare permanentă. Lenjeria și prosoapele se schimbă la 2 zile de cazare sau la cererea clientului.

 

Responsabilități:
Clientul este răspunzător față de pensiune pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor hotelului dacă greșeala / intenția le poate fi imputată. Răspunderea pensiunii nu se extinde asupra autovehiculelor sau încărcăturii acestora.

 

Comportament:
Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunii sau deranjează alți clienți.

 

Clauze finale:
Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit de complexul hotelier (pensiune, restaurant, bar, sală de conferință) a luat cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat tacit. Politica pensiunii poate fi oricând modificată fără notificare.

SOCIAL

Urmărește Vila Anto și pe: